Games

Samenwerking game
Tijdens de game krijgen teams opdrachten die bijdrage aan elkaar beter leren kennen, het beter begrijpen van de teamwaarden en ervaren ze de kracht van je uitspreken. Het geeft een ervaring op doelgericht werken en het gebruik maken van elkaars kwaliteiten. Het resultaat van deze game is een sterker team dat elkaar beter begrijpt, heeft ervaren wat doelgericht werken betekent en diversiteit kan opleveren.

Autonomie game
Deze game is een simulatie game waarin het team moet werken aan realiseren van een gezamenlijk doel. Alle deelnemers krijgen een rol met verantwoordelijkheden om dit voor elkaar te krijgen.

Besluitvorming game
Deze game is een interactieve methode waarbij teamleden samenwerken om beslissingen te nemen door middel van consent, wat betekent dat er geen doorslaggevende bezwaren zijn. De game dient als een experimentele omgeving om gezamenlijke overeenstemming te bereiken, waarbij iedereen de kans krijgt om hun perspectief te delen en de besluitvorming te vergemakkelijken en te versnellen.

Alle games zijn een mooie combinatie van leren en plezier en kunnen zowel zelf als begeleid door een teamcoach worden gespeeld. Dit wordt van tevoren met het team afgestemd.

Nieuwsgierig naar onze games? Zet de eerste stap vooruit en neem vrijblijvend contact met ons op.